Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El cadet masculí d’handbol platja del Joventut Handbol guanya a Caldes d’Estrac

Cadet masculí handbol platja JH la Llagosta. Fotografia: JH la Llagosta.
Cadet masculí handbol platja JH la Llagosta. Fotografia: JH la Llagosta.

El cadet masculí Red Devils del Joventut Handbol la Llagosta va disputar amb èxit dos tornejos d’handbol platja el cap de setmana. A Caldes d’Estrac va ser campió, mentre que a Calella va quedar en segona posició.

El conjunt llagostenc va guanyar la final del torneig de Caldes d’Estrac contra el Palautordera als penals després d’acabar amb empat a un set. En aquest mateix torneig també va prendre part el cadet masculí del Vallag, que va acabar al cinquè lloc. Pel que fa al campionat de Calella, el cadet del Joventut Handbol va ser subcampió després de perdre la final contra l’SPN Handbol Platja per 2 sets a 0.

Publicitat

Publicitat

Més notícies