Dimecres, 30 novembre 2022
10 C
La Llagosta

Victòria del Joventut Handbol contra el penúltim, el Sant Joan Despí C, (30-25)

El sènior del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar diumenge contra el penúltim, el Sant Joan Despí C, per 30 a 25. Els llagostencs van ser millors i mantenen la bona dinàmica de resultats després d’empatar fa una setmana contra el primer, el Sant Vicenç B.

El Joventut Handbol es manté a la cinquena posició del grup A de la Tercera Catalana, amb 24 punts, en promoció d’ascens. A falta de tres jornades per acabar la fase regular, el conjunt de la nostra localitat podria certificar el seu passi a la promoció d’ascens depenent d’altres resultats la propera jornada. El conjunt de la nostra localitat visitarà la pista del Sant Just, que és desè amb 19 punts.

Publicitat

Publicitat