Victòria del Joventut Handbol contra el penúltim, el Sant Joan Despí C, (30-25)

0
34

El sènior del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar diumenge contra el penúltim, el Sant Joan Despí C, per 30 a 25. Els llagostencs van ser millors i mantenen la bona dinàmica de resultats després d’empatar fa una setmana contra el primer, el Sant Vicenç B.

El Joventut Handbol es manté a la cinquena posició del grup A de la Tercera Catalana, amb 24 punts, en promoció d’ascens. A falta de tres jornades per acabar la fase regular, el conjunt de la nostra localitat podria certificar el seu passi a la promoció d’ascens depenent d’altres resultats la propera jornada. El conjunt de la nostra localitat visitarà la pista del Sant Just, que és desè amb 19 punts.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí