Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El benjamí masculí i l’aleví femení del Joventut Handbol, subcampions de la lliga del Consell Esportiu del Vallès Oriental

El benjamí masculí i l’aleví femení del Joventut Handbol la Llagosta han estat subcampions de la lliga del Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO). Els dos equips de l’entitat llagostenca participaran dissabte a l’acte de cloenda de les competicions del CEVO a Sant Esteve de Palautordera.

El benjamí masculí va ser segon de la lliga amb 27 punts, a tres del líder, les Franqueses, i també va guanyar la Copa CEVO. A la competició copera, també amb format de lligueta, va proclamar-se campió amb nou punts, un més que el segon, el Vilamajor.

Aleví femení. Fotografia: JH la Llagosta.

Pel que fa a l’equip aleví femení va ser subcampió de la lliga CEVO amb 27 punts i va acabar a set del primer, les Franqueses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies