Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Aquest estiu, es crearà un gos parc en una zona del Parc Popular

gosparcL’Ajuntament de la Llagosta crearà aquest estiu al Parc Popular una zona destinada al lleure dels gossos. Aquest espai, molt demanat per la ciutadania, tindrà un superfície aproximada de 520 metres quadrats i compta amb un pressupost de 1.300 euros. El Gos Parc, com es dirà aquest espai, tindrà una tanca de protecció al llarg de tot el perímetre. Els gossos podran gaudir d’aquesta àrea sense la necessitat d’haver d’anar lligats.

Durant aquest estiu també està prevista la reposició de diferents jocs infantils a diversos espais públics. Aquesta actuació té un pressupost de 6.800 euros. Una altra inversió que s’executarà en properes dates és la construcció d’uns nous lavabos públics al Mercat Municipal. Els actuals estan en molt mal estat i no estan adaptats. Aquesta inversió és d’uns 20.000 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies