Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La plaça de la Sardana serà l’escenari del 2n Colour Saltats Festival

La colla dels Saltats organitza demà el segon Colours Saltats Festival. L’activitat començarà a les 17 h i, com la primera edició, es desenvoluparà a la plaça de la Sardana.

Aquesta festa està inspirada en la festivitat hindú Holi, una celebració que es fa per commemorar la primavera i que també es coneix com la Festa de l’Amor. Els participants solen anar vestits de blanc.

Les persones interessades poden recollir prèviament un tiquet al preu de sis euros, que inclou les bossetes de colors i una consumició. Els llocs de venda són els establiments La Botiga, Perruqueria Melgar, Tejanos 85, Papeleria Rambla, Món de Míriam, Bar Málaga, Language Center, Strawberry i, a Santa Perpètua, a The new kids club. Tot i així, l’accés a la festa serà lliure i també es vendran bosses el mateix dissabte.

El material es podrà recollir a la mateixa plaça de la Sardana, a partir de les 17 h. A les 18 h hi haurà una actuació de Bollywood i a les 19 h començarà la Festa Holi.

La colla dels Saltats ha publicat al seu Facebook tot un seguit de consells per passar una bona festa. Recomanen anar vestits amb roba de color blanc, tal com mana la tradició hindú. Els colors que fan servir són d’origen natural, així que, en principi, no provoquen al·lèrgies. Tot i això, els organitzadors recomanen protegir la pell amb alguna crema hidratant, el cabell i, sobretot, els ulls.

Publicitat

Publicitat

Més notícies