Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Oberta la inscripció al Casal d’estiu Multiesportiu

En el marc de les Escoles d’Iniciació Esportiva, el CMEELL i l’Ajuntament de la Llagosta organitzen el Casal d’Estiu Multiesportiu 2016. Les activitats es desenvoluparan del 29 d’agost al 9 de setembre i les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Durant els set dies que duri el Casal, es realitzaran excursions, sortida a la piscina, jocs de nit i passaran alguna nit al Poliesportiu Antonio García Robledo. A més, també es faran jocs tradicionals, jocs de psicomotricitat i jocs esportius.

El Casal tindrà lloc els dies abans de la tornada a l’escola. L’horari serà de 9 a 13.30 h, hi haurà servei d’acollida, de 8 a 9 h. El preu per infant és de 60 euros, 65 amb acollida. Per a l’alumnat de les Escoles Esportives, el preu és de 55 euros, 60 amb acollida. S’han establert descomptes per a germans i germanes inscrits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies