Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El Parc Popular acull diumenge la 4a Fira d’adopcions d’animals abandonats

Imatge de la 3a Fira d'adopcions
Imatge de la 3a Fira d’adopcions

El Parc Popular acollirà diumenge la quarta Fira d’adopcions d’animals abandonats de la Llagosta. L’activitat es farà al matí, de 10 a 14 h. Aquesta iniciativa té com a principal objectiu trobar persones que vulguin adoptar un dels gossos trobats a la Llagosta. Els animals estan en perfectes condicions, vacunats, desparasitats, esterilitzats i amb el xip identificador.

L’entitat Help Guau serà l’encarregada de portar a terme la Fira d’Adopcions. L’Ajuntament de la Llagosta té un conveni amb aquesta associació, que es dedica a recollir animals abandonats i cuidar-los fins que algú vol acollir-los. Actualment, el Consistori llagostenc té sis gossos en aquestes instal·lacions.

Al llarg del matí de diumenge s’aniran fent desfilades dels gossos que estan en adopció. Help Guau també a preparat altres activitats com ara jocs interactius per a gossos, classes d’obediència, un mini agility i un concurs que ha anomenat «Tú si que vales». Totes les propostes estan obertes a tots els gossos de la Llagosta.

L’any passat, a la Fira d’adopcions d’animals abandonats de la Llagosta es van adoptar tres gossos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies