11 medalles en el Campionat de Catalunya de karate goshindo per a l’Escola Okinawa Team

0
20
Alguns dels medallistes
Alguns dels medallistes del club llagostenc.

L’Escola Okinawa Team de la Llagosta va sumar 11 medalles en el Campionat de Catalunya de karate goshindo, que va tenir lloc dissabte a Mollet. El club llagostenc va assolir 3 ors, 2 plates i 6 bronzes.

Els ors llagostencs van ser per a Jordi Téllez, a la categoria sènior; Núria Molina, en sènior amb armes; i Christy Folch i Aitor Calvillo, a defensa personal en parella, de 8 a 10 anys. A més, Calvillo també va aconseguir un bronze en individual. Les plates van ser per a Edu Pérez, de 8 a 9 anys; i Paula Macías i Carla Pereira, a defensa personal en parella, de 8 a 10 anys. Els bronzes, a més de l’aconseguit per Calvillo, van ser per a Gabi Martín, en sènior; Àlex Rebollo, d’11 a 13 anys; Sara Jiménez, d’11 a 13 anys i també de 10 i 11 anys; i José Manuel Campanario, de 8 a 9 anys.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí