Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Disset botigues van participar en la Primavera Comercial

IMG_6481Disset botigues van muntar estand ahir en la Primavera Comercial, una activitat organitzada per l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) i l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal de la Llagosta per promocionar el comerç de la nostra localitat. La jornada va tenir lloc al carrer de l’Estació entre les 11 i les 21.30 hores. Els botiguers van vendre els seus productes i van fer promoció dels seus comerços.

Durant la jornada, hi ha haver animació amb el grup de teatre TELL i amb música. També hi va haver atraccions i tallers per als infants. La Primavera Comercial va acabar amb un concert del grup Folkats de l’ala.

Dissabte, també en el marc de la Primavera Comercial, van tenir lloc diversos tallers dins del Mercat Municipal.

El president de l’ACIS, Jaime Carretero, s’ha mostrat “satisfet” amb el desenvolupament de la Primavera Comercial i ha afegit que al matí hi va haver més gent que a la tarda. Carretero ha agraït la col.laboració de TELL i de Folkats de l’ala.

Publicitat

Publicitat

Més notícies