Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’ACIS i el Mercat Municipal muntaran diumenge la Primavera Comercial

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) i l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal de la Llagosta organitzaran diumenge la Primavera Comercial, que va ser ajornada el 30 d’abril per la previsió de mal temps. Aquesta activitat, de promoció del comerç de la nostra localitat, tindrà lloc al carrer de l’Estació, a l’espai situat entre el carrer del Mercat i l’avinguda del Primer de Maig. Els comerços participants hi muntaran estands entre les 11 h i les 20 h.

La Primavera Comercial acabarà amb un concert que oferirà a partir de les 20 h el grup Folkats de l’ala. Durant tota la jornada, hi haurà animació amb el grup de teatre TELL i amb música. També hi haurà atraccions i tallers per als infants.

Demà dissabte, al matí, també en el marc de la Primavera Comercial, hi haurà un taller de pintacares i un altre de manualitats dins del Mercat Municipal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies