Divendres, 26 abril 2024
12 C
La Llagosta

La Llagosta celebra la Festa de l’Esport el cap de setmana

2016-06-02 festa esport cartellLa Llagosta se suma aquest cap de setmana, un any més, a la Festa de l’Esport amb activitats organitzades per l’Ajuntament i diverses entitats.

Dissabte, monitors del Complex Esportiu Municipal El Turó impartiran dues activitat: una màster class de body combat, a les 11 hores, i una màster class de zumba family, a les 12 hores. Totes dues sessions tindran lloc a l’avinguda de l’Onze de Setembre. En aquest mateix espai, a les 13.15 hores, el Club Judo-Karate la Llagosta farà una exhibició de judo per a tothom amb la possibilitat d’aprendre les diferents tècniques.

Diumenge, de 9 a 14 hores, el Joventut Handbol la Llagosta farà una trobada de 3×3 de minihandbol a la plaça d’Antoni Baqué amb obsequis i esmorzar.

De 10 a 13 hores, l’Handbol Club Vallag celebrarà una gimcana, minipartits d’handbol i oferirà un esmorzar per als participants al CEM El Turó.

A les 10 hores, l’Ajuntament i el CMEELL organitzaran una passejada apta per a totes les edats pels voltants del Castell de Can Taió de Santa Perpètua, amb sortida des del Parc Popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies