Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Joventut Handbol programa una obra de teatre per recaptar diners per al Top 4

El Joventut Handbol la Llagosta ha programat una doble sessió de teatre diumenge a l’antic Centre Cultural, ubicat al carrer de la Florida, per recaptar diners per sufragar els costos dels desplaçaments per disputar el Top 4. El club ha organitzat dues sessions d’un espectacle d’improvisació teatral de la companyia llagostenca The Modestos a les 17 i 19 hores.

La representació de l’obra compta amb la complicitat de la companyia local, ja que un dels actors, Carlos Lupe, també és jugador del sènior masculí del Joventut Handbol. Així el club busca la manera de fer front als costos afegits de final de temporada dels seus equips. Un d’ells és el cadet femení, que l’11 i 12 de juny jugarà el Top 4 a Ascó, i un altre és el cadet B masculí, que es jugarà el passi al Top 4 els dos propers cap de setmana en una eliminatòria a doble partit.

El preu de les entrades és de 5 euros i es poden comprar als membres del club aquest divendres a la tarda i, durant el cap de setmana, al Pavelló d’Antonio García Robledo. Segons informa l’entitat, la sessió de les 19 hores està gairebé plena, mentre que hi ha més entrades disponibles en la sessió de les 17 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies