Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La trobada mensual amb l’alcalde es va fer ahir dimecres al Casal d’Avis

xerrada casal avisL’Ajuntament de la Llagosta farà aquest any diverses inversions per millorar el Casal d’Avis. Així ho va avançar ahir l’alcalde, Óscar Sierra, durant la trobada mensual amb la ciutadania. L’acte es va celebrar al Casal d’Avis amb l’assistència d’unes 50 persones i es va perllongar durant una hora i mitja.

Bona part de les qüestions plantejades a l’alcalde es van centrar en les necessitats que té el Casal d’Avis. Óscar Sierra va assegurar que aquest any es realitzaran millores a l’equipament (aire condicionat per a la sala de gimnàstica, cortines, ordinadors i mobiliari, entre d’altres).

Els assistents també es van queixar de la falta de bancs per seure al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i al Parc Popular. L’alcalde va explicar que se’n posaran de nous. Óscar Sierra va afegir que l’Ajuntament tornarà a invertir en la via pública. En aquest sentit, també es renovaran els llums d’alguns fanals i es farà la poda dels arbres de l’Onze de Setembre.

L’alcalde també va avançar que el proper mes d’agost no es tancarà el Casal d’Avis. Óscar Sierra va dir també que en tres setmanes es començarà a substituir el paviment en mal estat de la plaça d’Antoni Baqué. Durant la trobada, també van sorgir altres temes, com l’incivisme o les dificultats per desplaçar-se a l’Hospital de Mollet en transport públic.

La propera trobada amb l’alcalde se celebrarà el 29 de juny a les 18 hores al Servei d’Informació Juvenil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies