Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El segon Saltats Crazy Festival recapta més de 700 euros per a la Fundació 5p-

IMG_6386La colla dels Saltats va recaptar dissabte 710 euros per a la Fundació 5p- durant la celebració del segon Saltats Crazy Festival. L’esdeveniment es va desenvolupar durant tot el dia al Parc Popular.

Els responsables de l’entitat estan molt satisfets amb la jornada, tant per la quantitat aconseguida, 210 euros més que l’any passat, com per la implicació de la ciutadania al llarg del dia en les diverses activitats que van programar. Un dels membres de la junta directiva de l’entitat, Gerard Jiménez, s’ha mostrat molt content amb la jornada i assegura que faran “totes les edicions que sigui possible per col·laborar amb la Fundació 5p-“.

Al matí, hi va haver una masterclass d’arts marcials i una altra de zumba. Les dues sessions van anar a càrrec de l’Escola Okinawa Team. A l’hora de dinar es va oferir una botifarrada solidària.

Les activitats de la tarda van començar amb una masterclass Xtrem by Capo. Tot seguit, es va poder gaudir del duo Maricel i del grup Crewdance. Saltats també va fer una rifa solidària. El fi de festa va anar a càrrec de Rubén Naro.

Publicitat

Publicitat

Més notícies