Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La plaça d’Antoni Baqué acull aquest dissabte una taula informativa sobre el ROM

El grup impulsor per la modificació del ROM (Reglament Orgànic Municipal) instal·larà demà, d’11 a 13 h, una taula informativa a la plaça d’Antoni Baqué. Aquest grup neix a partir d’una iniciativa del col·lectiu La Veu de la Plaça.

L’objectiu de l’acte és donar informació sobre què és el ROM i les raons que esgrimeix el grup per a la seva modificació. Entre d’altres qüestions, el col·lectiu planteja la creació de consells municipals sectorials, mecanismes de consulta i deliberació ciutadana, crear el defensor del ciutadà i formalitzar iniciatives ciutadanes, entre d’altres qüestions.

El Reglament Orgànic Municipal és el document que regula les intervencions dels diversos grups municipals i dels ciutadans durant els plens i el funcionament de les comissions informatives i de la Junta de Govern Local, entre altres qüestions.

Un altre dels objectius de la taula informativa de demà és obrir el debat a tota la ciutadania i ampliar el nombre de persones interessades a participar en aquest procés per plantejar modificacions del Reglament Orgànic Municipal, sobretot en matèries de participació ciutadana i transparència.

Publicitat

Publicitat

Més notícies