Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb alumnes del Centre de Secundària Balmes

IMG_4252L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb estudiants de quart d’ESO del Centre de Secundària Balmes. La trobada ha tingut lloc en una de les aules d’aquesta escola.

Una bona part de la xerrada s’ha centrat en els estudis que cursaran aquests estudiants a partir del proper curs. També s’ha parlat de l’oci per a joves a la Llagosta. L’alcalde els ha explicat els mecanismes que hi ha perquè es puguin informar sobre les activitats juvenils que es fan a la nostra localitat. També s’ha apuntat la possibilitat de cedir un espai autogestionat per tal que els joves hi organitzin activitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies