Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Podemos vol que es rectifiqui la placa del CAP que manté el tractament de Molt Honorable a Jordi Pujol

placa capPodemos la Llagosta demana que es rectifiqui la placa commemorativa de la inauguració del Centre d’Assistència Primària de la nostra localitat. La formació morada justifica la seva petició en el fet que a la placa hi apareix Jordi Pujol i Soley com a Molt Honorable President de la Generalitat, tractament al qual va renunciar l’any 2014, quan va confessar la tinença de diners a l’estranger. El secretari general de Podemos la Llagosta, Manolo López, ha indicat que, després que l’Ajuntament els ha indicat que l’ambulatori és de la Generalitat, estan preparant la documentació per fer la petició de forma oficial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies