Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Pares i mares estan convocats a la xerrada sobre internet segura que ofereixen avui els Mossos d’Esquadra

El Centre Cultural acollirà aquesta tarda una xerrada sobre la seguretat a internet adreçada a pares i mares. L’objectiu de la proposta és tenir eines per facilitar que els adolescents facin un ús responsable i segur d’internet. La xerrada anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra. L’activitat es farà en horari de classe, de 15.15 a 16.15 h, per facilitar la màxima assistència de mares i pares.

Actualment, internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals. Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors, que són especialment vulnerables respecte a altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

Per aquest motiu, el Departament d’Interior de la Generalitat ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels adolescents i els joves amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials. Amb aquesta xerrada, es vol donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet i oferir un canal de contacte entre la policia i els pares, els educadors i els joves.

La trobada amb pares i mares complementa el cicle de xerrades que els Mossos imparteixen als adolescents de la nostra localitat durant aquests dies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies