Pares i mares estan convocats a la xerrada sobre internet segura que ofereixen avui els Mossos d’Esquadra

0
25

El Centre Cultural acollirà aquesta tarda una xerrada sobre la seguretat a internet adreçada a pares i mares. L’objectiu de la proposta és tenir eines per facilitar que els adolescents facin un ús responsable i segur d’internet. La xerrada anirà a càrrec dels Mossos d’Esquadra. L’activitat es farà en horari de classe, de 15.15 a 16.15 h, per facilitar la màxima assistència de mares i pares.

Actualment, internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals. Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors, que són especialment vulnerables respecte a altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

Per aquest motiu, el Departament d’Interior de la Generalitat ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels adolescents i els joves amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials. Amb aquesta xerrada, es vol donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet i oferir un canal de contacte entre la policia i els pares, els educadors i els joves.

La trobada amb pares i mares complementa el cicle de xerrades que els Mossos imparteixen als adolescents de la nostra localitat durant aquests dies.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí