Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

La plaça d’Antoni Baqué acollirà dissabte una jornada sobre la Síndrome 5P-

La Fundació Síndrome 5P- celebrarà demà dissabte una jornada de sensibilització i coneixement de la Síndrome 5P-, també coneguda com a la Síndrome del miol de gat. Aquesta és una malaltia minoritària, que afecta un de cada 50.000 naixements i que resulta per la falta d’una part del cromosoma 5-.

L’entitat organitzarà uns tallers i es construirà un trencadís gegant a la plaça d’Antoni Baqué, d’11 a 13 hores, per participar al repte de vestir 10 llocs emblemàtics de diverses ciutats, de com a mínim quatre comunitats autònomes diferents, amb els colors de la Fundació Síndrome 5P-. L’acte es fa per commemorar el Dia Internacional de la Síndrome 5P-, que va tenir lloc ahir dijous 5 de maig.

D’aquesta manera, la Llagosta participarà en aquest acte com altres localitats d’arreu de l’estat espanyol com Múrcia; la Línea de la Concepción, a Cadis; Cornago, a la Rioja; Alacant i Sevilla; entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies