Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

La Murga vol conscienciar sobre la Síndrome 5p- amb una campanya informativa

El grup La Murga ha iniciat una campanya per donar a conèixer la Síndrome 5p-. La Murga realitzarà a partir d’ara tot un seguit d’accions informatives, de conscienciació sobre aquesta síndrome i, també, per recaptar fons per a la Fundació 5p-.

Els membres de l’entitat han començat la campanya penjant a les xarxes socials uns vídeos per demanar a la gent que es mulli pels afectats per aquesta síndrome. L’acció és molt semblant a la campanya realitzada ara fa dos anys sobre l’ELA. La Murga convida a tothom a gravar un vídeo remullant-se, penjar-lo i fer-lo extensiu per les xarxes.

A la tornada de vacances continuaran amb més accions. La Murga donarà a conèixer un audiovisual explicant què és aquesta síndrome, juntament amb un noia de la nostra localitat afectada per la Síndrome 5p-, Sara, i la seva mare, Jennifer Viejo. A les portes de la Festa Major, el dijous 8 de setembre, dedicarà la Cercavila Canalla a recaptar fons per a la Fundació 5p-. La Murga també repartirà guardioles per comerços de la nostra localitat per recaptar diners per a aquesta campanya.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Felicidades y enhorabuena al Sindrome 5p- y la Fundación Sindrome 5p por tener tan buenos embajadores como son los vecinos y amigos de La Llagosta. Gracias

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies