Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La Fira de Sant Ponç se celebrarà aquest cap de setmana a l’avinguda de l’Onze de Setembre

fira sant ponçAquest cap de setmana, se celebra a la Llagosta la Fira de Sant Ponç. Més de 20 parades i tres entitats s’instal·laran al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre durant tot el cap de setmana.

Les parades estaran obertes d’11 a 21 h. L’artesania, les plantes remeieres i els productes d’alimentació tindran novament una especial rellevància a la Fira de Sant Ponç, que és una de les més tradicionals de la nostra localitat. Durant el cap de setmana, també es faran demostracions d’oficis, com ara la fabricació de cistells, de pa amb forn de llenya i de treballs amb llaunes, entre d’altres. A més, a la Fira hi haurà atraccions infantils i inflables.

Entitats de la Llagosta instal·laran també els seus estands per mostrar les seves activitats i projectes. Enguany, participaran a la Fira de Sant Ponç Aspayfacos, Animalets i l’Escola de pintura de la Casa del Pueblo. El nombre d’associacions que participen a l’esdeveniment és menor que en edicions anteriors, ja que moltes d’elles també prenen part a la Mostra d’Entitats, que se celebrarà al juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies