Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Aquest dissabte, Primavera Comercial organitzada per l’ACIS i els paradistes del Mercat

El carrer de l’Estació i el Mercat Municipal acullen aquest dissabte la Primavera Comercial. L’esdeveniment està organitzat per l’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta i l’Associació de Paradistes del Mercat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Diputació. Al llar de tot el dia, s’hi desenvoluparan tot un seguit de propostes festives, infantils i comercials.

Una vintena de comerços sortiran al carrer per participar a la Primavera Comercial. A més, les parades del Mercat Municipal també se sumaran a la festa. De les 10 a les 21 h, els comerciants participants oferiran descomptes, promocions i ofertes a totes les persones assistents.

Aquesta és la primera vegada que l’ACIS i els paradistes del Mercat organitzen conjuntament un esdeveniment d’aquest tipus. El president de l’ACIS, Jaime Carretero, ha indicat que a partir d’ara volen “interactuar més amb la gent, no només ensenyar els nostre productes als clients”. Carretero confia que els temps respecti la jornada.

Al llarg de tot el dia, els infants podran gaudir de matalassos, inflables i cavallets. Al Mercat Municipal es desenvoluparà un taller de pintar cares des de les 11.30 fins a les 13.30h. Al mateix horari, una carpa instal·lada al carrer de l’Estació acollirà un taller de hammabeads, uns treballs manuals amb unes petites peces rodones de plàstic. A la tarda, a partir de les 18.30 h, es repetiran els dos tallers a la carpa. Per a la vicepresidenta de l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal, Fina Jarilla, aquest esdevenimet “és important per donar a conèixer que el Mercat està viu”.

El grup de teatre TELL serà l’encarregat d’amenitzar la tarda amb tot un seguit d’animacions de carrer. L’espectacle de fi de festa anirà a càrrec de Folkats de l’Ala, que oferiran un concert a partir de les 21 h.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies