Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Generalitat mantindrà les dues línies de P3 a l’Escola Sagrada Família i tancarà una a les Planes

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha confirmat a l’Ajuntament de la Llagosta que es mantindran les dues línies de P3 a l’Escola Sagrada Família i es tancarà una a l’Escola les Planes.

La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental, Carmina Pinya Salomó, s’ha posat en contacte amb l’alcalde, Óscar Sierra, per assegurar-li que totes les famílies de la Llagosta podran matricular el proper curs els seus fills i filles a P3 a l’escola que van escollir com a primera opció. “La línia que es tanca és perquè només hi ha 15 preinscripcions a l’Escola les Planes. Crec que tenir dues línies amb 15 preinscripcions no és viable. Tot i això, l’equip de govern està en contra de qualsevol retallada en educació”, assegura l’alcalde la Llagosta, Óscar Sierra, que afegeix que l’any vinent la Llagosta tindrà “una de les ràtios de P3 de mitjana per aula més baixes de la comarca, amb 19 alumnes”.

Les dades de la preinscripció a P3 a la Llagosta facilitades per la Generalitat a l’Ajuntament van ser les següents: Sagrada Família, 42 sol·licituds; Joan Maragall, 43; Les Planes, 15 i Gilpe, 15. S’han preinscrit 115 infants, dels 129 que hi ha al padró. La ràtio mitjana per al proper curs a P3 a la nostra localitat serà de 19 alumnes per classe.

El 20 de maig es publicaran les llistes d’alumnes admesos. Els alumnes preinscrits amb plaça assignada hauran de fer la matrícula al centre del 13 al 17 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies