Dilluns, 29 abril 2024
14.8 C
La Llagosta

350 persones van participar a la Cursa de Cap d’Any

Bon ambient i ganes d’acabar l’any practicant esport és el que es va viure diumenge a la Llagosta a la cursa de Cap d’Any organitzada per Paranormal Training i Dance School La Room. 350 persones van participar en les diferents modalitats, caminant, corrent o en bicicleta.

El recorregut va començar al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre i, passant per Santa Perpètua, va arribar al parc natural de Gallecs. L’activitat no competitiva oferia la possibilitat de fer tres distàncies 25 km, 13 km i 6 km, pensada per fer en família.

Al lloc de sortida i arribada, a més de l’estand amb el lliurament de dorsals i el punt d’avituallament, hi havia estands de diversos comerços col·laboradors. A més, l’entitat La Llagosta Contra el Càncer es va encarregar de gestionar el guarda-roba. Just abans de donar la sortida, hi va haver una exhibició de les ballarines i els ballarins de La Room. La sortida va anar a càrrec de membres dels Volats i a pocs metres, Lotokotó va animar amb la seva percussió els participants.

Durant el recorregut, la cursa va comptar amb la col·laboració del grup de ciclistes de la Llagosta Bicivoladores Extrem i de Protecció Civil la Llagosta. A més, també va col·laborar l’Ajuntament de la Llagosta, el Banc de Sang i un bon nombre de comerços de la nostra localitat i poblacions veïnes.

La responsable de La Room, Meri Fabregat, ha explicat que “la idea d’organitzar aquesta cursa va sorgir el 2022, quan vam fer una sortida similar amb un grup d’amics, que va tenir molta participació”. Fabregat es va mostrar molt contenta i satisfeta amb la bona acollida que ha tingut aquesta proposta esportiva i festiva.

Publicitat

Publicitat

Més notícies