Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

Diumenge se celebra la 34a Cursa Popular de la Llagosta

Aquest diumenge se celebrarà la 34a edició de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. Està previst que uns 550 atletes corrin pels carrers de la nostra localitat en alguna de les dues competicions que es disputaran, la de 10 km i la de 5 km. A les minicurses participaran prop d’un centenar d’infants.

La sortida es farà des del carrer de l’Estació, abans d’arribar al passeig de l’alcalde José Luis López Segura, a les 9.30 h. El circuit passarà pels principals carrers de la nostra localitat. Els competidors i competidores dels 5 km faran una volta i els de 10 km en faran dues. El circuit està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

Hi haurà premis per a les dues distàncies tant en masculí com en femení per als tres primers absoluts, per als primers locals, per al més jove i per als veterans de diferents edats.

El mateix dia es faran les curses infantils. Es correran a partir de les 11 h al voltant del passeig de l’alcalde José Luis López Segura. Les distàncies dependran de cada una de les categories. En aquest cas, participaran 95 atletes. Hi haurà premis per als tres primers de cada categoria i medalles per a tots els participants.

Restriccions trànsit

Diumenge, a partir de les 6 h, estarà prohibit estacionar tot el carrer de l’Estació, al passeig de l’alcalde José Luis López Segura (des del carrer de l’Estació fins al carrer Montserrat Roig) i al carrer del Montseny (des del carrer de l’Estació fins al carrer del Doctor Ferran).

Des de les 9 h i fins a les 11.30 h, aproximadament, la circulació de vehicles al nostre municipi es veurà restringida. Per això, la Policia Local recomana planificar les sortides en vehicle per tal de no coincidir amb l’horari de la Cursa.

Pel que fa al transport públic per carretera, el servei de bus també es veurà afectat. Des de les 9.30 h fins a les 11.30 h, les línies direcció Barcelona no faran parada a la Llagosta. L’autobús s’aturarà a la parada de la Florida del costat de l’Esclat i es desviarà després cap al polígon industrial.

Els autobusos que circulen sentit Mollet patiran alguna restricció, però donaran servei a totes les parades.

La Cursa Popular de la Llagosta es organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de la Sansi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies