Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament demanarà a Ensenyament que respecti les preferències de les famílies en les preinscripcions de P3

L’Ajuntament de la Llagosta ha demanat una reunió amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat després de conèixer les dades de preinscripció per al proper curs a P3. L’alcalde, Óscar Sierra, defensarà que es respectin les preferències de les famílies a l’hora de configurar les aules de P3 el proper curs. Les dades de la preinscripció a P3 a la Llagosta facilitades per la Generalitat a l’Ajuntament són les següents: Sagrada Família, 42 sol.licituds; Joan Maragall, 43; Les Planes, 14 i Gilpe, 15. S’han preinscrit 114 infants, dels 129 que hi ha al padró.

D’altra banda, per a primer d’ESO, a l’Institut Marina s’han registrat 110 preinscripcions i al Centre de Secundària Obligatòria Balmes, 39.

Publicitat

Publicitat

Més notícies