L’Ajuntament demanarà a Ensenyament que respecti les preferències de les famílies en les preinscripcions de P3

0
97

L’Ajuntament de la Llagosta ha demanat una reunió amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat després de conèixer les dades de preinscripció per al proper curs a P3. L’alcalde, Óscar Sierra, defensarà que es respectin les preferències de les famílies a l’hora de configurar les aules de P3 el proper curs. Les dades de la preinscripció a P3 a la Llagosta facilitades per la Generalitat a l’Ajuntament són les següents: Sagrada Família, 42 sol.licituds; Joan Maragall, 43; Les Planes, 14 i Gilpe, 15. S’han preinscrit 114 infants, dels 129 que hi ha al padró.

D’altra banda, per a primer d’ESO, a l’Institut Marina s’han registrat 110 preinscripcions i al Centre de Secundària Obligatòria Balmes, 39.

Publicitat