Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Avui se celebra una nova sessió de l’Espai de debat educatiu

Can Pelegrí acollirà aquesta tarda, a les 19 h, la segona trobada del curs de l’Espai de debat educatiu. Aquesta proposta està adreçada, bàsicament, a famílies amb fills i filles fins a 18 anys, professorat, entitats i professionals relacionats amb infants i joves i ciutadania amb inquietuds sobre l’educació.

Les trobades serveixen per reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

L’Espai de debat educatiu està impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació. Les persones interessades a assistir a les sessions s’han d’inscriure al web de l’Ajuntament (www.llagosta.cat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies