Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament constituirà la Comissió de la Festa Major aquesta tarda

L’Ajuntament de la Llagosta ha convocat la segona reunió per constituir definitivament la Comissió de la Festa Major de 2016. La trobada tindrà lloc avui al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí a les 19.30 hores.

La reunió està oberta a les entitats locals i tota la ciutadania per tal de formar un grup de treball amb el màxim de persones. Aquesta serà la segona reunió que convoca l’Ajuntament, ja que la primera va ser abans de la Setmana Santa i va comptar amb l’assistència d’una desena de persones. Aleshores s’havia de constituir la Comissió, però es va decidir posposar-la fins a aquest 5 d’abril, a l’espera d’ampliar el nombre de persones interessades a formar-ne part.

Un cop es constitueixi la Comissió, aquesta es reunirà una vegada a la setmana o cada quinze dies. L’objectiu d’aquest grup és desenvolupar idees i fer seguiment de la Festa Major de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies