Divendres, 19 abril 2024
18.4 C
La Llagosta

Les comissions de la Festa Major fan un balanç força positiu de la celebració

Les comissions de la Festa Major i la Jove es van reunir ahir per fer un balanç final de la Festa Major 2016. La trobada va servir per posar sobre la taula els encerts i les qüestions a millorar de cara al proper any. En línies generals, el balanç ha estat força positiu i tan sols es van destacar alguns detalls de coordinació i programació d’horaris que s’haurien de corregir.

Les dues comissions van fer prèviament les seves reunions per portar les conclusions a la trobada que va tenir lloc ahir al vespre. Un aspecte que es va plantejar va ser el funcionament de les mateixes comissions. De cara al proper any, es farà una comissió on s’integraran la de Festa Major i la Jove. El regidor de Cultura i president de l’Àrea de Serveis a les Persones, Mariano García, creu que el treball conjunt premetrà que “les decisions que es prenguin siguin molt més ràpides i àgils”.

Tot i que les comissions han finalitzat oficialment la seva tasca, les persones que en formen part continuaran treballant durant els propers mesos. L’objectiu principal és planificar aquelles actuacions que s’hagin de contractar, ja que, si s’espera a la constitució de la propera comissió, molts dels grups, orquestres o artistes ja no estaran disponibles.

A l’igual que aquest any, a començaments del 2017, l’Ajuntament farà la convocatòria oberta a tota la població per constituir la Comissió de Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies