Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Avui dilluns, s’obre al Servei d’Informació Juvenil la Mostra de l’Ensenyament 2016

IMG_3227El Servei d’Informació Juvenil ofereix a partir d’avui la Mostra de l’Ensenyament 2016. Aquesta exposició vol ajudar a l’alumnat que finalitza l’ESO a escollir el camí formatiu que pot seguir. Els joves poden trobar informació actualitzada de l’oferta d’estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l’educació.

Les persones que visitin la Mostra podran tenir assessorament per part dels tècnics de la Regidoria de Joventut. En el cas que es requereixi algun tipus d’orientació més personalitzada, se’ls podrà derivar al servei d’orientació acadèmica de Granollers.

Aquesta mostra complementa l’exposició sobre itineraris d’ensenyament que es va poder visitar fa unes setmanes a Can Pelegrí.

La Mostra de l’Ensenyament 2016 estarà oberta al public a Can Pelegrí de dilluns a dijous de 17 a 20 h i dimecres de 10 a 13 h fins al 21 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies