Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

S’obre el període de preinscripció per al curs escolar 2016-2017

Avui s’obre el període de preinscripció escolar per al curs 2016-2017 als centres d’ensenyament infantil, primari i secundari obligatori. La principal novetat per al proper curs és l’eliminació d’una línia de P-3 a l’Escola Sagrada Família. El tràmit es pot efectuar fins al 7 d’abril.

Les preinscripcions es poden fer a tots els centres educatius públics i concertats de la nostra localitat. La documentació s’ha de presentar al centre demanat en primer lloc. Aquest tràmit l’han de fer aquells alumnes que comencin ensenyament infantil o ESO o que canviïn de centre escolar. La preinscripció és necessària per poder tenir plaça escolar el proper curs. El tràmit també es pot realitzar per internet, a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat. En aquest cas, el període finalitza a les 24 hores del dia 6 d’abril.

A més de la sol·licitud, altres documents que cal presentar són el DNI o la targeta de residència d’algun dels pares i el Llibre de família. També cal acreditar els criteris al·legats per obtenir major puntuació, com ara ser família nombrosa o tenir alguna discapacitat.

El dia 15 d’abril, es publicaran les llistes de sol·licitud amb les puntuacions provisionals. El 18 d’abril, es farà el sorteig per determinar l’ordre de les sol·licituds. El termini de presentació de reclamacions serà del 15 al 20 d’abril i, el dia 25 d’abril, es publicaran les llistes amb la puntuació definitiva. L’oferta de cada centre es coneixerà el 17 de maig i, el dia 20, es publicaran les llistes d’alumnes admesos.

El proper curs, la variació a la Llagosta pel que fa a P3, és l’eliminació d’una línia de P-3 a l’Escola SAFA. Així, hi haurà una aula a la SAFA, dues al Joan Maragall, dues a les Planes i una a la Gilpe. Pel que fa a l’ESO, a l’Institut Marina hi haurà quatre línies de primer. El Centre de Secundària Balmes mantindrà la seva aula de primer.

La preinscripció per al primer cicle d’educació infantil, és a dir escoles bressol, serà del 2 al 13 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies