Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Foc i tabals per celebrar Sant Josep

La percussió dels tabals i una exhibició de foc han centrat aquesta tarda l’atenció en la celebració de Sant Josep, patró de la Llagosta. La plaça d’Antoni Baqué s’ha omplert per veure l’inici i final de la cercavila de la segona Tabalada tradicional i, posteriorment, el foc de Les Llagostes de l’Avern.

IMG_3298La festa de percussió ha començat a les set de la tarda amb una cercavila amb la música dels Tabalers de Cua de Cornellà i de les Forques de Can Deu de Sabadell. Durant gairebé una hora, han animat amb els seus tabals els carrers de la Llagosta. A partir d’un quart de nou del vespre, Les Llagostes de l’Avern han agafat el testimoni i enmig de la plaça d’Antoni Baqué han ofert un tast de foc i petards. La colla llagostenca ha sortit amb els seus membres adults i infantils i la bèstia de l’Espurna i  han fet figures estàtiques de foc durant més de tres quarts d’hora. La mostra de foc s’ha fet amb la música de fons dels tabals, que han acabat d’amenitzar la festivitat.

Segueixen les activitats de la festa de Sant Josep

D’altra banda, les activitats de la festa de Sant Josep continuen demà diumenge al Centre Cultural amb la darrera representació de l’obra Big Fish, a càrrec del grup de teatre de la Llagosta JUMP. La representació està prevista per a les set de la tarda i l’entrada a taquilla val quatre euros.

Com cloenda dels actes, dilluns, que serà jornada de festa local a la Llagosta, hi haurà un parc infantil gratuït a la plaça d’Antoni Baqué des de les onze del matí fins a les dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. A més, durant tot el dilluns, les atraccions i els matalassos situats al solar de l’església seran gratuïts. També dilluns, se celebrarà una jornada d’atletisme escolar a les quatre de la tarda al Parc Popular  amb l’organització del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i el Club Esportiu Fondistes la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies