Dissabte, 27 abril 2024
15 C
La Llagosta

La Trobada gegantera, primer acte de les festes de Sant Josep

La primera activitat de les festes de Sant Josep serà la 13a Trobada Gegantera de la Llagosta, que se celebrarà diumenge. A les 9 h, es farà la plantada a la plaça d’Antoni Baqué. A les 11.20 h, hi haurà una sessió d’escalfament oberta a tothom. Deu minuts després, començarà la passejada amb sortida i arribada a la plaça d’Antoni Baqué. A les 13 h, es farà la picada de gegants, els balls geganters i el final de festa. En cas de pluja, l’acte tindrà lloc al Centre Cultural.

La Trobada comptarà amb la participació de les colles d’Arenys de Munt, Argentona, Calafell, Ca n’Oriol (Rubí), Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Ripollet, Sagrada Família (Barcelona), Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra), Santa Eulàlia de Ronçana, Tordera i la Llagosta.

Durant la Trobada Gegantera de la Llagosta, es recaptaran aliments per als infants de famílies vulnerables de la nostra població amb la col·laboració de Rems. També hi haurà una carpa solidària per la lluita contra el càncer de l’entitat La Llagosta contra el cáncer.

La resta de la programació
El 16 de març, entre les 19 i les 23 hores, se celebrarà la revetlla popular que organitzarà la Parròquia de Sant Josep a la plaça d’Antoni Baqué.

El 19 de març, festa local a la Llagosta, es muntarà un parc infantil amb inflables a la plaça d’Antoni Baqué. L’activitat tindrà lloc de les 11.30 a les 14.30 h i de les 16.30 a les 19.30 h.

També el dia 19, a les 9.30 h, es podrà gaudir d’una nova edició d’Un tomb per la història de la Llagosta. Passejades Mateu Bartalot amb un itinerari per l’arbreda de l’Alomar amb sortida des del Cementiri i final al Parc Popular. Al canal de YouTube de l’Ajuntament es penjarà (19 hores) un tomb virtual per la història de la Llagosta. Passejades Mateu Bartalot amb el títol de La Llagosta, de l’anècdota a la història.

El 21 de març, a les 18 h, en el marc del Dia mundial de la poesia, el Taller d’escriptura creativa de la Biblioteca, que coordina Conchi Fernández, intervindrà al programa 100 éxitos de siempre, de Ràdio La Llagosta.

També el dia 21, a les 18.30 h, se celebrarà al Centre Cultural, el Concert de primavera de l’Escola Municipal de Música.

Publicitat

Publicitat

Més notícies