Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

L’Espai de debat educatiu es va reunir ahir a Can Pelegrí

IMG_3155Tretze veïns i veïnes van participar ahir en la primera reunió del curs 2015-2016 de l’Espai de debat educatiu. A la trobada, que va tenir lloc a Can Pelegrí, van assistir també els regidors de Cultura, Mariano García, i d’Infància i Joventut, Fran Ruiz, a més de dues tècniques de la Diputació de Barcelona i una de l’Ajuntament de la Llagosta.

La reunió va durar unes dues hores i va servir, bàsicament, per fer una revisió dels temes tractats durant el curs passat en les diferents reunions de l’Espai de debat educatiu. Durant la trobada, es va parlar de la necessitat d’implicar en aquest fòrum totes les entitats del municipi, encara que no estiguin vinculades a l’ensenyament.

La propera sessió de l’Espai de debat educatiu se celebrarà l’11 d’abril a partir de les 19 hores a Can Pelegrí. Les persones interessades a assistir a les reunions s’han d’inscriure al web de l’Ajuntament (www.llagosta.cat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies