Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Avui dilluns, Espai de debat educatiu a Can Pelegrí

Can Pelegrí acollirà avui, a les 19 h, la primera trobada de l’Espai de debat educatiu del curs. Aquesta proposta està adreçada a famílies amb fills i filles fins a 18 anys, professorat, entitats i professionals relacionats amb infants i joves i ciutadania amb inquietuds sobre l’educació.

Les trobades serveixen per reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

L’Espai de debat educatiu està impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació. A més de la trobada d’avui, estan previstes tres reunions més, l’11 d’abril, el 9 de maig i el 13 de juny. Les persones interessades a assistir a les sessions s’han d’inscriure al web de l’Ajuntament (www.llagosta.cat).

Publicitat

Publicitat

Més notícies