Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Llagosta tindrà una bona representació al Campionat de Catalunya de Judo

Vuit esportistes del Club Judo-Karate la Llagosta participaran demà dissabte en el Campionat de Catalunya Absolut de Judo. El club tindrà representació a tots els pesos, excepte en el de menys de 60 quilos.

La competició, que es disputarà a les Llars Mundet de Barcelona, comptarà amb Andrei Ivancea, en més de 100 quilos; Daniel Buendía, en menys de 100; Sergio Gutiérrez, en menys de 90; Iván Buendía i Héctor Roura, en menys de 81; Sergiu Ivancea i Bogdan Ivancea en menys de 73; i Sergio Resurrección en menys de 66.

Set dels vuit judokes llagostencs són cinturó negre i només Bogdan Ivancea competirà en una categoria que no és la seva, ja que ell és cadet. Des del club, confien a fer un bon paper aquest any, ja que la representació és superior a la d’altres ocasions i els participants es troben en un bon moment.

Publicitat

Publicitat

Més notícies