Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

EUiA se suma aquesta tarda als actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones

L’Àrea de la Dona d’Esquerra Unida i Alternativa a la Llagosta organitza aquesta tarda un acte per commemorar el Dia Internacional de les Dones. El local de la formació política, al número19 del passeig del Pintor Sert, acollirà a partir de les 19 hores un col·loqui, que es presenta sota el nom de Xerrem sobre igualtat.

EUiA vol oferir un espai de debat per parlar sobre drets, condicions laborals, diferències salarials, igualtat d’oportunitats, feminisme i altres qüestions al voltant de la tasca que encara queda per fer per aconseguir la igualtat entre dones i homes. Xerrem sobre igualtat forma part de la programació del Dia Internacional de les Dones a la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies