Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Companyia Lazzi Comici preveu més representacions de ‘Saturnalia’ després de l’èxit a Itàlia

La Companyia Lazzi Comici de la Llagosta està fent un nou calendari de representacions del seu darrer espectacle, Saturnalia. L’obra es va portar a meitats de febrer a Roma i a la localitat d’Arpino amb èxit d’assistència.

Lazzi Comici va fer una estada de quatre dies a Itàlia gràcies a uns contactes aconseguits per la directora de la companyia, Nuria Espinosa, durant un curs sobre comèdia de l’art a Itàlia. El grup de teatre llagostenc va haver d’adaptar l’obra a l’italià i va tenir una bona acollida. L’argument de l’obra és sobre una dona rica que vol comprar una illa, però la celebració de la festa de Saturnalia estronca el seu desig.

L’obra va tenir una bona crítica a les dues representacions a Itàlia i, per aquest motiu, la companyia llagostenca ja treballa per portar-la novament a l’estranger. A més, el nou calendari, que encara s’està concretant, preveu alguna representació a la Llagosta, entre altres localitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies