Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Lazzi Comici representarà novament Saturnalia al Centre Cultural

lazzi Comici ItaliaLa companyia llagostenca Lazzi Comici tornarà a representar aquest cap de setmana el seu darrer espectacle, Saturnalia, al Centre Cultural de la Llagosta. L’obra es va estrenar el passat mes de desembre a la nostra localitat i durant el mes de gener es va poder veure a la Sala Fènix de Barcelona. Al febrer, Lazzi Comici va portar la representació a Itàlia, on va fer dues representacions, a Roma i a la localitat d’Arpino, amb un notable èxit d’assistència.

Saturnalia és una comèdia de l’art que gira entorn a l’illa que vol comprar una dona rica. La celebració de la festa de Saturnalia estronca el seu desig i, llavors, és quan comença l’embolic.

L’obra es podrà veure aquest diumenge al Centre Cultural de la Llagosta a partir de les set de la tarda. Les entrades anticipades es poden adquirir a Àrea Distribucions al preu de quatre euros i el dia de la representació en taquilla per cinc euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies