La Cia. Lazzi Comici representarà a Itàlia el seu darrer espectacle, Saturnalia

0
11

cia i lazzi comici saurnaliaLa Companyia Lazzi Comici de la Llagosta portarà a Itàlia el seu darrer espectacle Saturnalia. L’obra es representarà a Roma i a la localitat d’Isola di Liri.

Lazzi Comici partirà a Itàlia l’11 de febrer i estarà fins al dia 15. Aquesta oportunitat de fer bolos a l’estranger va sorgir gràcies als contactes aconseguits per la directora de la companyia, Núria Espinosa, durant un curs sobre comèdia de l’art a Itàlia. El grup no descarta la possibilitat de fer alguna representació més, a banda de les dues ja programades.

Saturnalia es va estrenar al desembre a la Llagosta i durant aquest mes de gener es pot veure a la Sala Fènix de Barcelona, divendres, dissabtes i diumenges, a les 21 h. L’argument d’aquesta comèdia de l’art gira entorn a l’illa que vol comprar una dona rica. La celebració de la festa de Saturnalia estronca el seu desig i, llavors, és quan comença l’embolic.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí