Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La Cia. Lazzi Comici representarà a Itàlia el seu darrer espectacle, Saturnalia

cia i lazzi comici saurnaliaLa Companyia Lazzi Comici de la Llagosta portarà a Itàlia el seu darrer espectacle Saturnalia. L’obra es representarà a Roma i a la localitat d’Isola di Liri.

Lazzi Comici partirà a Itàlia l’11 de febrer i estarà fins al dia 15. Aquesta oportunitat de fer bolos a l’estranger va sorgir gràcies als contactes aconseguits per la directora de la companyia, Núria Espinosa, durant un curs sobre comèdia de l’art a Itàlia. El grup no descarta la possibilitat de fer alguna representació més, a banda de les dues ja programades.

Saturnalia es va estrenar al desembre a la Llagosta i durant aquest mes de gener es pot veure a la Sala Fènix de Barcelona, divendres, dissabtes i diumenges, a les 21 h. L’argument d’aquesta comèdia de l’art gira entorn a l’illa que vol comprar una dona rica. La celebració de la festa de Saturnalia estronca el seu desig i, llavors, és quan comença l’embolic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies