Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Demà, comencen les jornades de portes obertes a les escoles de la Llagosta

Demà, comencen les jornades de portes obertes als centres d’ensenyament de la Llagosta. Aquestes visites són el pas previ a les preinscripcions per al curs 2016-2017. Les primeres en organitzar-les seran les escoles d’ensenyament infantil i primari i les darreres, les escoles bressol.

Demà dimecres, es podrà visitar l’Escola Les Planes. El centre té previst dues sessions, a les 15.15 h i a les 17 h. La propera jornada programada tindrà lloc el dilluns 7 de març. En aquest cas, serà l’Escola Joan Maragall la que obrirà les seves portes, a les 12 h i a les 15.15 h. L’altre col·legi públic de la Llagosta, el Sagrada Família, organitza la jornada de portes obertes el dimecres 9 de març, a les 12 h i a les 15.10 h. La darrera escola de primària que es podrà visitar serà el centre concertat Gilpe, el divendres 11 de març, a les 10 h i a les 15.30 h.

Pel que fa a Secundària, l’Institut Marina farà la jornada de portes obertes el dimecres 9 de març a les 18 h i el Centre de Secundària concertat Balmes el divendres 11 de març a la mateixa hora.

Per últim, les dues escoles bressol del municipi seran les darreres a poder visitar-se. La Niu Blau obrirà el centre el dissabte 9 d’abril, d’11 a 13 h, mentre que l’Escola Bressol Municipal Cucutras ho farà el 12 d’abril, a les 10 h, a les 15.30 h i les 17.30 h.

Les jornades de portes obertes tenen com a objectiu donar a conèixer els centres d’ensenyament abans de realitzar la preinscripció. Les sessions estan adreçades a totes aquelles famílies que hagin de matricular els seus fills el proper curs.

La preinscripció per al segon cicle d’educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria es podrà fer del 30 de març al 7 d’abril. Pel que fa a les escoles bressol, el període serà del 2 al 13 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies