Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Llagosta es concentra per demanar justícia per a Sergio Mármol

La Llagosta ha demanat avui justícia per a Sergio Mármol, el jove que des del mes de novembre es troba en coma després de ser apallissat a Malgrat de Mar. Aquest matí, al Parc Popular, s’ha celebrat una concentració de suport al jove, que durant un temps va viure a la Llagosta.

IMG_2812La concentració ha començat a les 11 davant del grafit que hi ha dedicat a Sergio Mármol al Parc Popular. Centenars de persones s’hi han apropat per encendre una espelma de suport al jove. A la manifestació, hi havia pancartes en les quals es podia llegir Justicia para Sergio, Todos somos Sergio o hi havia missatges de suport a la seva família. Poc després, la mare de Mármol, Eva Hernando, ha agraït el suport que han rebut. “És molt important aquest suport, aquí té molts amics i amigues. Ens dóna suport tant la gent de la Llagosta com de Montcada i Reixac”, ha destacat. Entre els assistents, hi eren l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i gran part dels regidors de l’Ajuntament.

La manifestació ha estat també per mostrar el rebuig per l’atac patit pel jove i demanar que es faci justícia perquè no quedi en l’oblit. En l’agressió a Sergio Mármol hi ha dotze persones implicades, vuit acusades d’omissió de socors i les altres quatre són les que estan acusades dels fets. Una està en presó preventiva.

Durant la concentració, un grup d’amics de Mármol ha fet un recapte econòmic mitjançant una guardiola solidària per ajudar en els costos de la família. “És una guardiola per a les despeses del pare i la mare del Sergio Mármol perquè puguin cobrir les necessitats bàsiques d’anar cada dia fins al centre hospitalari”, ha dit una de les amigues de la família, Dolors Íñiguez, que ha remarcat que ha estat una iniciativa d’una amiga d’Eva Hernando. A la Llagosta, hi ha dues guardioles solidàries que estan ubicades a l’Institut Marina i al Bar De Kalle.

Aquesta tarda, hi haurà un nou acte de suport a Sergio Mármol a la Llagosta. Serà abans de l’enfrontament del sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense, que jugarà a les 19 hores contra el Porqueres. L’entitat lliurarà un ram de flors a la mare, que farà la sacada d’honor.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies