Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Constituïda la Comissió Jove de la Festa Major 2016

IMG_2682Una quinzena de joves, uns representant entitats i tres a títol particular, van participar ahir en la constitució de la Comissió Jove de la Festa Major de 2016. La trobada va servir per decidir quin serà el funcionament de la Comissió, parlar dels grups de treball i de les seves dinàmiques i per conèixer el balanç de la Comissió Jove de 2015.

La reunió va tenir lloc a Can Pelegrí. A la trobada van participar set de les deu entitats que té registrades la Regidoria de Joventut, concretament l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIP’S, l’Engreskada, Lotokotó, l’Esplai Dijoc, els Volats, Sangrinaris i la Llagosta Brava. Alguns dels grups de treball que es crearan serà el de concerts, el de barres i el d’infraestructura.

A partir d’ara, les reunions de la Comissió Jove de la Festa Major 2016 es faran cada quinze dies al Nou Casal, al número 12 del carrer de la Florida. La propera serà el dimecres 9 de març a les 19 h. La trobada està oberta a tots els joves i a les entitats juvenils de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies