Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

Se celebra la segona reunió de la Comissió Jove de la Festa Major

La Comissió Jove de la Festa Major de 2022 s’ha tornat a reunir i ja ha començat a proposar activitats per la festivitat. Aquesta ha estat la segona trobada de la comissió i ha comptat amb quatre persones, que representaven a les entitats de La Llagosta Brava, Saltats, el grup de percussió Lotokotó i l’Associació de DJ’s VIPS.

Durant la trobada s’ha acordat que VIPS pugui posar una carpa a l’espai de la marquesina del Parc Popular el divendres, dissabte i diumenge de la Festa Major. A més, hi ha la intenció de contractar grups de música de versions i tributs per alguns concerts de la festivitat i en la següent trobada es debatran i miraran diverses propostes.

La tercera reunió de la Comissió Jove de la Festa Major de 2022 tindrà lloc el dimecres 20 d’abril a les 19 hores a Can Pelegrí. A aquesta reunió poden assistir representants d’entitats, però també qualsevol veí o veïna que vulgui fer la seva proposta per tal que pugui ser recollida en el programa definitiu d’activitats de la propera Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies