Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults organitza una xerrada sobre el paper de les dones contra el feixisme

Neus Català
Neus Català

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta organitzarà demà una xerrada sobre el paper de les dones en la lluita contra el feixisme. L’acte forma part del Cicle de Conferències que porta a terme l’escola al llarg del curs.

La xerrada anirà a càrrec de la historiadora Elisenda Belenguer, que parlarà de la vida de Neus Català, una dona catalana que va patir la terrible experiència de la guerra i dels camps d’extermini nazis, però que mai va deixar de lluitar per allò que considerava just: la llibertat, la pau i la preservació de la memòria. L’acte tindrà lloc demà, a les 18 h, al Centre Cultural i està obert a tota la població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies