Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El pare Manel destaca la importància de la formació a la inauguració del curs de l’Escola d’Adults

adults pare manel 2Manel Pousa, més conegut com el pare Manel, va inaugurar ahir el curs 2016-2017 del Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta. L’acte va tenir lloc al Centre Cultural i va comptar com a públic assistent amb un bon nombre dels alumnes que enguany estudien al centre educatiu llagostenc.

El pare Manel, que és president de la Fundació Pare Manel, va parlar sobre les desigualtats a la societat i, sobretot, de la necessitat de la formació de les persones en totes les seves facetes vitals. Per aquest motiu, va felicitar la tasca de formació que es fa des del Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta.

Manel Pousa, el pare Manel, va explicar que “el coneixement de la realitat és el que ens produeix el créixer i alliberar-nos dels problemes que la vida ens va plantejant”. Per la seva part, la directora del Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta, Isabel Soler, va destacar la coincidència de la celebració, el mateix dia, de l’acte d’inauguració del curs de l’escola i del Dia del docent.

Durant l’acte, es va presentar el professorat del centre, l’oferta educativa i el calendari d’activitats. A més, dos antics alumnes del l’Escola d’Adults van explicar les seves experiències després d’haver finalitzat els seus estudis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies