Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

El pare Manel, convidat d’aquest any a la inauguració del curs de l’Escola d’Adults

Manel Pousa, el pare Manel
Manel Pousa, el pare Manel.

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta farà aquesta tarda la inauguració del curs 2016-2017 amb una conferència. L’acte tindrà lloc a les 18.30 h al Centre Cultural.

Enguany, l’Escola d’Adults comptarà amb Manel Pousa, més conegut com a pare Manel, president de la Fundació Pare Manel i persona molt implicada en la lluita contra les desigualtats. La conferència porta per nom La solidaritat en temps de crisi.

La inauguració del curs servirà per presentar el professorat del centre, l’oferta educativa i el calendari d’activitats. A més, hi haurà la presència d’antics alumnes, que explicaran les seves experiències i èxits després d’haver finalitzat els seus estudis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies