Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

La Llagosta celebra el Carnaval amb una rua i una gran festa al CEM El Turó

Rio.
Rio.

 

Cuando haces pop no hay pop.
Cuando haces pop no hay pop.

Les disfresses Rio, en comparses grans; Cuando haces pop no hay pop, en comparses petites; i Robots, en individuals, han estat les guanyadores del concurs organitzat avui per l’Ajuntament de la Llagosta en el marc de la celebració del Carnaval a la nostra localitat.

La gran festa de Carnaval ha tingut lloc aquesta tarda al Complex Esportiu Municipal El Turó. A les 17.15 h, ha començat la rua amb la participació d’un gran nombre de veïns i veïnes. La cercavila ha finalitzat al CEM El Turó, on s’ha celebrat el ball i ha tingut lloc el lliurament de premis del Concurs de disfresses.

En comparses grans, el segon premi ha estat per a Jurasic Drakkars i el tercer, per a Som Índia. En comparses petites, el segon ha estat Marionetas i el tercer, Camellos locos. En individuals, segon, Rapunzel; i tercer, Mi acuario móvil.

En total, amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i l’aportació de l’Ajuntament de la Llagosta, s’han lliurat 20 premis.

 

Robots.

Robots.

 

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies