Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La Llagosta surt al carrer disfressada per la rua infantil

La rua infantil de Carnaval a la Llagosta s’ha celebrat aquesta tarda amb centenars d’infants disfressats pels carrers del municipi. Amb el Carnestoltes infantil, el municipi ha donat el tret de sortida a la disbauxa llagostenca de 2016.

IMG_2132A la plaça d’Antoni Baqué s’han concentrat a partir de les 17 h un gran nombre d’infants disfressats. A partir d’aquí, la rua ha fet un recorregut fins al CEM El Turó. Després de més de 20 minuts de recorregut, amb animació i música, la pista de l’equipament llagostenc s’ha omplert de gom a gom per gaudir de la Gran festa familiar.

Durant la rua i la Gran festa familiar s’han vist disfresses de tot tipus, però han destacat les de superherois, de personatges de videojocs i de cinema, i els més tradicionals de reis i princeses.

El Carnaval llagostenc seguirà aquesta nit  amb la Festa del Carnaval Jove, que tindrà lloc al CEM El Turó a les 22.30 h amb la música del DJ llagostenc Marc Pacheco. Demà, se celebrarà la gran Festa de Carnaval a la Llagosta. Al voltant de les 17 h, tothom està cridat a concentrar-se a la plaça d’Antoni Baqué, des d’on s’iniciarà la rua i el Concurs de disfresses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies