Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Cap de setmana de Carnaval a la Llagosta

Una de les comparses del Carnaval 2015
Una de les comparses del Carnaval 2015.

Aquest dissabte, se celebrarà la gran Festa de Carnaval a la Llagosta. La rua començarà a les 17.15 hores a la plaça d’Antoni Baqué. El jurat del Concurs de disfresses ja començarà a valorar aleshores totes les comparses i persones inscrites al certamen.

Després de recórrer els carrers de la Llagosta, la rua arribarà al Complex Esportiu Municipal El Turó. El Ball de Carnestoltes s’iniciarà a les set i, una hora més tard aproximadament, es procedirà al lliurament de premis.

Increment dels premis del Concurs de disfresses

Els premis  s’han vist incrementats a darrera hora, gràcies a una major aportació dels comerços de la nostra localitat. Així, el primer guardó de la categoria individual passa dels 100 als 150 euros. A més, hi ha altres nou premis que van dels 80 als 20 euros. El primer premi de les comparses petites s’incrementa en 100 euros i arribarà fins als 300. La resta dels quatre guardons van dels 100 als 40 euros. Per últim, a la categoria de comparses grans, la guanyadora s’emportarà 450 euros, 150 més dels previstos inicialment. Les altres quatre comparses premiades rebran de 200 a 60 euros.

La categoria individual, formada per una o dues persones, compta amb 20 inscripcions amb un total de 29 persones . Les comparses petites, integrades per grups de tres a quinze persones, compten amb divuit inscripcions i 139 participants, mentre que deu comparses grans participaran a la rua, amb un total de 579 persones.

Avui Carnaval Infantil i Juvenil

Avui, se celebraran el Carnaval Infantil i el Juvenil. La primera activitat serà la rua infantil, que sortirà de la plaça d’Antoni Baqué. La concentració està prevista per a les 17 h. La rua farà un petit recorregut pels carrers de la Llagosta fins arribar al Complex Esportiu Municipal El Turó. A les 17.45 h, tindrà lloc la Gran festa familiar a la pista d’aquest equipament. Els infants han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

La Festa de Carnaval Jove començarà aquest any a les 22.30 h. La música anirà a càrrec del DJ llagostenc Marc Pacheco. La barra del bar de la festa estarà gestionada per la colla de diables Les Llagostes de l’Avern.

Publicitat

Publicitat

Més notícies