Cap de setmana de Carnaval a la Llagosta

0
32
Una de les comparses del Carnaval 2015
Una de les comparses del Carnaval 2015.

Aquest dissabte, se celebrarà la gran Festa de Carnaval a la Llagosta. La rua començarà a les 17.15 hores a la plaça d’Antoni Baqué. El jurat del Concurs de disfresses ja començarà a valorar aleshores totes les comparses i persones inscrites al certamen.

Després de recórrer els carrers de la Llagosta, la rua arribarà al Complex Esportiu Municipal El Turó. El Ball de Carnestoltes s’iniciarà a les set i, una hora més tard aproximadament, es procedirà al lliurament de premis.

Increment dels premis del Concurs de disfresses

Els premis  s’han vist incrementats a darrera hora, gràcies a una major aportació dels comerços de la nostra localitat. Així, el primer guardó de la categoria individual passa dels 100 als 150 euros. A més, hi ha altres nou premis que van dels 80 als 20 euros. El primer premi de les comparses petites s’incrementa en 100 euros i arribarà fins als 300. La resta dels quatre guardons van dels 100 als 40 euros. Per últim, a la categoria de comparses grans, la guanyadora s’emportarà 450 euros, 150 més dels previstos inicialment. Les altres quatre comparses premiades rebran de 200 a 60 euros.

La categoria individual, formada per una o dues persones, compta amb 20 inscripcions amb un total de 29 persones . Les comparses petites, integrades per grups de tres a quinze persones, compten amb divuit inscripcions i 139 participants, mentre que deu comparses grans participaran a la rua, amb un total de 579 persones.

Avui Carnaval Infantil i Juvenil

Avui, se celebraran el Carnaval Infantil i el Juvenil. La primera activitat serà la rua infantil, que sortirà de la plaça d’Antoni Baqué. La concentració està prevista per a les 17 h. La rua farà un petit recorregut pels carrers de la Llagosta fins arribar al Complex Esportiu Municipal El Turó. A les 17.45 h, tindrà lloc la Gran festa familiar a la pista d’aquest equipament. Els infants han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

La Festa de Carnaval Jove començarà aquest any a les 22.30 h. La música anirà a càrrec del DJ llagostenc Marc Pacheco. La barra del bar de la festa estarà gestionada per la colla de diables Les Llagostes de l’Avern.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí